OPENINGSTIJDEN

Maandag 13.00 tot 17.45u
Dinsdag 07.45 tot 17.45u
Woensdag 07.45 tot 17.u45
Donderdag 07.45 tot 20.45u
Vrijdag 07.45 tot 17.45u
Zaterdag 07.45 tot 15.45u

KNIPPEN ZONDER AFSPRAAK!

Voor een kleuring of omvorming kunt u wel een afspraak maken.Voor het geval u even moet wachten, wij schenken een heerlijk kopje thee of koffie.

Voor een afspraak kunt u bellen tel: (0515) 413090 of via ons online afsprakensysteem.
Of download de Kapper App in de appstore.

  

Ons team

Philippus Rodenburg | eigenaar

Henk van Houten | bedrijfsleider

Darlene Visser | hairstylist 

Rika van Dijkhuizen | hairstylist 

Ingrid Udinga | hairstylist 

Tineke Osinga | hairstylist

Marloes Mous | hairstylist 

Renata van der Zee | hairstylist 

Gonnie Gerlofs | hairstylist 

 

Nicky de Jong | hairstylist 

Feikje Reekers | hairstylist 

Judith Kuipers | hairstylist 

Carlijn de Jong | hairstylist

ABONNEMENT
Onbeperkt naar de kapper, voor een vast bedrag per maand.

Keuze uit diverse abonnementen
Ieder moment te beeindigen 
Diverse leuke aanbiedingen
Abonnement klanten krijgen 15% korting op producten

Abonnementprijzen

Knippen Kind tot 12 jaar € 11,00
knippen jongen meisje tot 12 jaar (max 2x per maand)
Knippen Heer € 15,50
knippen heer volwassenen (max 2x per maand)
Knippen Dame € 16,50
knippen dame volwassenen (max 2x per maand)
Knippen Heer Tondeuze € 10,50
knippen heer tondeuze millimeteren (max 2x per maand)
Kleuring € 22,50
uitgroei kleuring
Kleuring helemaal € 29,50
basiskleur + lengte en punten
Kleuring complex € 42,50
2 kleuren/folies

Bedragen zijn per maand en worden automatisch geincasseerd.
Sluit hier online uw abonnement af.

* excl. 3,5 % service kosten
Vraag er naar bij ons in de Salons!


 

DAVINES

HET VERHAAL VAN DAVINES

“"DOOR SCHOONHEID DUURZAAM TE CREËREN, MOEDIGEN WE MENSEN AAN OM ZICHZELF, DE OMGEVING WAARIN ZE LEVEN EN WERKEN EN DE DINGEN WAARVAN ZE HOUDEN TE VERZORGEN."”

Vanaf het begin hebben we ons gericht op het vervaardigen van kwaliteitsproducten die wetenschappelijk samengesteld zijn en brengen wij onze onderscheidende stijl en karakter tot uitdrukking.

Onze stijl weerspiegelt onze nieuwsgierigheid en het open staan voor de wereld - verschillende culturen, gebruiken en mensen die ons echt inspireren - en ons Italiaanse perspectief van geschiedenis en kunst, design en mode, cultuur en levensstijl omdat het ons erfgoed is en wie wij zijn. We houden van dingen die eenvoud en harmonie uitstralen omdat hun schoonheid altijd modern is. En hoewel wij de trends volgen, stellen wij ons ten doel om concepten en producten te creëren die voorbestemd zijn om klassiekers te worden met hun tijdloze aantrekkingskracht.

Kwaliteit betekent voor ons het hebben van de vrijheid om de beste producten te creëren met aandacht en respect voor onze leefomgeving, met het gebruik van hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten en het toepassen van de wetenschap op elk product om de tevredenheid van onze klanten te garanderen. Kwaliteit is een doel van ons allemaal, van onze partners en consumenten als kwaliteit van leven.

Bij Davines durven we te doen waar we in geloven en in plaats van ons aan te passen aan de massa, laten we onze intuïtie onze weg banen. Dit geeft ons vrijheid om concepten en producten te ontwikkelen die origineel en authentiek zijn en emotioneel verbonden met mensen. Ons werk is een doordachte balans van inhoud en stijl, natuur en wetenschap, mensen en karakter. Het is wat ons in staat stelt om wat wij levensverbeterende projecten noemen te creëren.

Meer dan twee decennia later omspant de Davines gemeenschap meer dan 75 landen, duizenden salons en honderden en honderden gepassioneerde kappers. Hoewel we continu groeien met hoofdkantoren in Parma, New York City, Parijs, Londen en Mexico City, zijn onze wortels stevig gegrond in onze oorsprong als onderzoekslaboratorium in familiebezit, geleid door dezelfde behoefte aan kwaliteitsproducten met een authentieke benadering en tijdloze aantrekkelijkheid.

ALCINA

ALCINA® COSMETICA

Uitgangspunt bij onze make up is de hoogst mogelijke draagbaarheid zonder de creatieve, kleurrijke eigenschap uit het oog te verliezen. Onze farmaceutische achtergrond garandeert een optimale veiligheid en duurzaamheid. Producten in ons make up assortiment worden uitgebreid getest op proefpersonen, dermatologische testen die garanderen dat het product geen allergische reacties veroorzaakt. Vrij van parfum en ze blijft zitten daar waar het hoort en zolang als nodig is. Wel zo prettig!

PROMOTIES
 

CONTACT

Zwart Kappers B.V.
Kruizebroederstraat 81
8601 CL Sneek
(0515) 413090
www.zwartkappers.nl
info@zwartkappers.nl