Onze merken

 

Wij zijn er trots op dat wij recent door Keune zijn geselecteerd als Keune Ambassador kapsalon. Alleen de betere en actievere kapsalons van Nederland komen hiervoor in aanmerking. Het is voor klanten een soort garantie dat wij op hoog niveau werken. Daarnaast volgen wij cursussen op maat om naar een masterniveau te groeien krijgen wij diverse trainingen van Keune om ons nog beter te ontwikkelen en om natuurlijk op de hoogte te blijven met de laatste ontwikkelingen op ons vakgebied.
 


Mediceuticals Laboratories, gevestigd in New Jersey USA, ontwikkelt en levert unieke dermatologische producten die het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden. De producten van Mediceuticals zijn geschikt bij overmatig haaruitval en dunner wordend haar. Ook worden doeltreffende behandelmethoden aangeboden voor een breed scala aan specifieke haar- en hoofdhuidproblemen. Het productontwikkelingsproces bestaat uit jarenlange farmaceutische research en is gevormd door uitgebreide klinische tests op werking en veiligheid.

De producten van Mediceuticals worden uitsluitend verkocht via daartoe gecertificeerde salons, spa’s en professionele haarklinieken. Na een gedegen salon/producttraining zijn zij toegerust om een juiste diagnose te stellen en een op maat gesneden advies te geven voor een juiste behandelmethode.

Mooi, gezond haar begint met een gezonde hoofdhuid, dit is het motto en de kerngedachte achter de producten van Mediceuticals. Wetenschappers en haarverzorgingprofessionals met een passie voor het creëren van producten afgestemd op specifieke hoofdhuid- en haarproblemen kwamen erachter wat voor mogelijkheden er lagen om mensen mooi en gezond haar te bezorgen. Het doel was om hoofdhuidaandoeningen zoals roos, dermatitis, psoriasis en verschillende vormen van haaruitval met medicinale shampoos en spoelingen te behandelen.

Mediceuticals behandelingen worden reeds decennia lang toegepast door vele professionals in de Verenigde Staten. Sinds de introductie van Mediceuticals via Nederland in oktober 2010, groeit het aantal tevreden gebruikers wereldwijd explosief. Momenteel is Mediceuticals verkrijgbaar in Nederland, België, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Italië, Bulgarije, Roemenië, Griekenland, Cyprus, Polen, de Baltische Staten, Malta, Ierland, Hong Kong, Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland en Singapore.
 


Brand5 is een no nonsense merk en biedt supermooie resultaten. De producten doen wat ze beloven en zijn supermakkelijk in gebruik. Brand5 is gewoon en toch bijzonder. Ze hebben namelijk nog iets speciaals. Geurbeleving. Er is uitgebreid geëxperimenteerd met ingrediënten die naast doeltreffende verzorging ook zorgen voor een speciaal Brand5 geurtje. Elke haarproduct heeft zijn unieke geuraccent. Alle producten zijn parabenenvrij en dierproefvrij. Brand5 staat voor topkwaliteit, puur en eerlijk, geurbeleving en betaalbare luxe.
Blijf op de hoogte
Franeker
Sneek
2023 Phiro Kappers Franeker en Sneek
Website en vormgeving: